Marianne van Ewijk

MIJN VERHAAL. MIJN MISSIE.

Ik heb mezelf altijd afgemat. Ik wilde fit en gezond zijn, en vond dat ik daar hard voor moest werken. In mijn werk, in mijn relatie, voor een strak lichaam.  Dat was niet zo gek, als je kijkt waar ik vandaan kom.

Mijn leven was zo’n gevalletje ’13 steden, 12 ongelukken’. In mijn geval: 12 banen, een behoorlijke foute jeugd en drie huwelijken. Ik had geen bodem, dacht dat alles wat fout ging aan mij lag… en dat ik het had kunnen voorkomen. Járen heb ik dat volgehouden. Super zorgzaam voor anderen. Keihard voor mezelf.

Tot ik lichamelijke klachten kreeg, in therapie ging en werd uitgedaagd om alles te verwerken. Dat is gelukt, meer dan dat. Ik ben optimistisch en nooit zo sterk en gezond geweest, de veerkracht is voelbaar in alles wat me overkomt. Powerwalken was daarbij de kers op de taart. Hierdoor leerde ik beter leven én lief zijn voor mezelf. De basis van Believe.nu, de naam komt daarvandaan!  

Ik leerde dat inspannen zoveel effectiever is als je het combineert met ontspannen.  

Ik kan bewijzen dat je sterker kunt worden zonder over grenzen te gaan.

Ik weet hoe het voelt om trots te zijn op jezelf…. En hoe dat doorwerkt in alle facetten van je leven & liefhebben.

Voor het MT:

Natuurlijk zit hier meer achter. Ik doe niet zomaar wat. Ik ben meer dan alleen gecertificeerd Powerwalktrainer en Slim Fit Coach. In de jaren hiervoor heb ik dagelijks in de zorg gewerkt: op HRM, als digi-coach, OR-lid en Risico- en veiligheidsmedewerker. Ik doorzie dus situaties, weet wat er speelt, ben creatief in het oplossen van praktische problemen. Vlieg mij in bij jullie Vitaliteitscommissie en we hebben binnen no-time een praktisch en veilig voorstel op tafel dat direct uitgerold kan worden.

Waarom de zorg?

Ik zie mensen om me heen met een passie die ik herken. Tegelijk zie ik ze snakken naar een goed gevoel. Niet alleen een fit lichaam, maar vooral een goed gevoel over zichzelf. Dat ze in beweging komen, zichzelf waarderen, daardoor beter zorgen voor zichzelf en gezelliger zijn voor anderen. Juist in de zorg willen we er zijn voor die ander, maar dat kan alleen als je zelf fit en blij kunt zijn, en klachtenvrij kunt functioneren. Met de Open Training kan ik individuele mensen motiveren om gezond te leven en zich goed te voelen. Maar ik ben ambitieus. Hoe groot wordt het effect als ik binnen organisaties hele groepen personeel die steun in de rug kan geven, en tegelijk de sfeer op de afdelingen kan verlichten door ook de bewoners uit te dagen en in beweging te brengen?

“ELKE GROOT RESULTAAT IS BEGONNEN MET DIE ENE KLEINE STAP…”

Open trainingen

In de regio Delden, Twente. Lessen overdag, in de avond en zelfs op zondag. Doe gratis  mee om te ervaren.

Voor de zorg

Clinics en lessen voor medewerkers of cliënten, of gecombineerd! Maak maatwerk-afspraken voor de eigen zorglocatie.

Zelf ervaren?

Doe gratis met één van de gratis trainingen of bel me voor informatie wat ik bij jullie op de zorglocatie kan doen.